Knoppers 
– det smakrika mellanmålet
Knoppers
– det smakrika mellanmålet
Knoppers logo

Det smakrika mellanmålet

Ända sedan Knoppers lanserades 1983 har det fyllda rånet med mjölk och nougatkräm varit populärt. Krispigt bakade rån, utsökt mjölk och smakrik, krämig nougatfyllning fulländad med knapriga bitar rostade hasselnötter. Oavsett om du är på jobbet, på någon aktivitet eller på väg någonstans - ta en avkopplande stund med en krispig Knoppers - det uppiggande mellanmålet.

Knoppers NutBar

Ta en paus med Knoppers NutBar – ett läckert mellanmål som ger dig den energin du behöver för en dag full av pepp!

Knoppers

Knoppers är ett smakrikt, krispigt mellanmål med hasselnötter, som ger dig den paus du behöver för att fortsätta din dag med ett leende på läpparna. I ryggsäcken eller handväskan, det finns alltid plats för en Knoppers!

Historia
Halv tio på morgonen i Tyskland - och i mer än 40 andra länder: Knoppers framgångshistoria.

2020

Knoppers Nutbar i Sverige

2020 lanserades Knoppers Nutbar i Sverige och blev en del av Knoppers familjen. Knoppers Nutbar är utsökt och energigivande. Med extra hasselnötter, choklad och gräddkola är Knoppers Nutbar en ljuvlig sötsak under eftermiddagen.

2013

30 år med Knoppers - världssuccé

Knoppers har funnits i 30 år och blir också alltmer populär internationellt. Det smakrika fyllda rånet med mjölk och nougatkräm finns nu i mer än 40 länder.

Knoppers 2013: 30 år med Knoppers - världssuccé

1983

Knoppers erövrar Tyskland

Knoppers - det krispiga, smakrika, fyllda rånet med mjölk och nougatkräm, skapades 1983. Kort därefter kom en fängslande slogan ''Halv tio på morgonen i hela Tyskland...'' som hjälpte till att göra Knoppers extremt populär.

Knoppers 1983: Knoppers erövrar Tyskland