Knoppers – det smakrika mellanmålet
Knoppers
– det smakrika mellanmålet
Knoppers logo

Det smakrika mellanmålet

Ända sedan Knoppers lanserades 1983 har det fyllda rånet med mjölk och nougatkräm varit populärt. Krispigt bakade rån, utsökt mjölk och smakrik, krämig nougatfyllning fulländad med knapriga bitar rostade hasselnötter. Oavsett om du är på jobbet, på någon aktivitet eller på väg någonstans - ta en avkopplande stund med en krispig Knoppers - det uppiggande mellanmålet.

Knoppers NutBar

Det välsmakande lätta mellanmålet är perfekt att alltid ha med sig.

Knoppers

Till mellanmål kan du unna dig själv en paus med Knoppers. Dags att koppla av, få ny energi och njuta av stunden. Med den balanserade sammansättningen är detta ett idealiskt mellanmål.

Historia
Halv tio på morgonen i Tyskland - och i mer än 40 andra länder: Knoppers framgångshistoria.

2020

Knoppers Nutbar i Sverige

2020 lanserades Knoppers Nutbar i Sverige och blev en del av Knoppers familjen. Knoppers Nutbar är utsökt och energigivande. Med extra hasselnötter, choklad och gräddkola är Knoppers Nutbar en ljuvlig sötsak under eftermiddagen.

2013

30 år med Knoppers - världssuccé

Knoppers har funnits i 30 år och blir också alltmer populär internationellt. Det smakrika fyllda rånet med mjölk och nougatkräm finns nu i mer än 40 länder.

Knoppers 2013: 30 år med Knoppers - världssuccé

1983

Knoppers erövrar Tyskland

Knoppers - det krispiga, smakrika, fyllda rånet med mjölk och nougatkräm, skapades 1983. Kort därefter kom en fängslande slogan ''Halv tio på morgonen i hela Tyskland...'' som hjälpte till att göra Knoppers extremt populär.

Knoppers 1983: Knoppers erövrar Tyskland