Bendicks logo

En intensiv mintchoklad Vårt urval av högkvalitativ mörk mintchoklad är en perfekt gåva eller som guldkant till varje måltid eller speciellt tillfälle.

Bendicks historia började 1930 när grundarna Mr Oscar Benson och överste Bertie Dickson producerade de första Bendicks mintchokladen någonsin och etablerade ett oöverträffat rykte för perfektion. Bendicks är stolta över sitt långa, rika arv som sträcker sig över 90 år tillbaka i tiden och är kända för kvalitet och excellens.

Bendicks Mint Collection

Bendicks Mint Collection är en perfekt gåva eller som guldkant till varje måltid eller speciellt tillfälle. Vår Mint Collection innehåller: Bittermints – Vårt originalrecept, en fast mintfondant täckt med intensiv mörk choklad 95% kakao. Mint Crisps – Krispiga handgjorda honungscrisp i fyllig mörk choklad smaksatt med pepparmyntsolja. Elizabethan Mints – Mörk choklad med en mjuk pepparmintfondant i mitten. Dark English Mints – Praliner med mörk choklad med färsk pepparmyntsolja.

Bendicks Mint Fondants

En ljuvligt mjuk pepparmintfondant täckt med den lenaste av mörk choklad, för att skapa den ultimata mintnjutningen. Varför inte unna dig själv?

Historia
Ge dig in i en värld som är genomsyrad av arv och tradition

Bendicks idag

Bendicks fortsätter att erbjuda chokladperfektion

Bendicks har varit känt för att leverera perfektion i över 90 år och ses som den bästa minten av många. Vi använder endast högkvalitetingredienser to högkvalitativa ingredienser i varje recept och kommer fortsätta att hedra ryktet om perfektion i årtionden framöver.

1988

Bendicks blir en del av Storckfamiljen

1962

The Royal Warrant

Bendicks rykte för att vara den finaste mintchokladen blev officiellt när företaget beviljades a Royal Warrant ‘By Appointment to Her Majesty The Queen’. Ett prestigefyllt kungligt godkännande som Bendicks stolt visade på sina förpackningar och butiker för att bekräfta den kvalitet och perfektion som de var kända för.

1933

En fenomenal succé

Bendicks utveckade ett oöverträffat rykte för kvalitet och perfektion och en ny butik öppnades i Londons hjärta, exklusiva Mayfair. Elitens nya butik attraherade de mest kräsna kunderna. Företaget blev snart känt över hela världen som ''Bendicks of Mayfair''.

Bendicks 1933: A phenomenal success

1931

Starten för våra unika Bittermints

Lucia Benson, Oscar Bensons svägerska, utvecklar ett anmärkningsvärt mintchokladrecept. Hon täcker mintfondant, som nästan är för intensiv i smaken, i mörk 95% kakao, som nästan är för bitter, och skapar en världsberömd Bittermint.

Bendicks 1931: The birth of our unique Bittermints

1930

Historien om Bendicks början

Mr Oscar Benson och Colonel ''Berite'' Dickson öppnar ett litet konfektyrföretag på en försynt address: 184 Church Street, Kensington, London.

Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins