merci, for being you.
merci, for being you.
merci logo

Tack betyder merci.

Den finaste chokladen, tillverkad av utvalda ingredienser och individuellt inslagna i guld: detta är hur merci har tagit sig in i människors hjärtan sedan 1964. Inte förvånansvärt med tanke på att merci är gåvan att ge som ett speciellt tack. Tack betyder merci - merci, for being you.

merci Limited Edition

För merci-älskare - merci Limited Editions finns i fyra läckra smaker. Som ett litet tack att dela, eller som en belöning till dig själv. Finns under en begränsad tid

merci Finest Selection

Våra fyra klassiska merciaskar - noggrant utvalda chokladvarianter gjorda av de finaste ingredienserna: Great Variety, Mousse au Chocolat, Milk Variety, och Crispy Almond Variety.

Historia
Thank you means merci. Today, in more than 100 countries all over the world, people say thank you with merci.
Tack betyder merci. I mer än 90 länder världen över idag, säger människor tack med merci

2019

Nytt sortiment från merci Petits

En ännu mer färgglad variation att njuta av och bjuda på! Med ett nytt utseende och ett större utbud av varianter erbjuder merci Petits det speciella, lilla chokladögonblicket för alla smaker.

2018

Mousse oooh! Choklad

Fyra frestande moussevarianter omslutna av delikat choklad. Inte bara hjärtat hos Mousse-fansen slår snabbare med den nyaste medlemmen av merci Finest Selection-familjen: merci Mousse au Chocolat - den senaste chokladvarianten är ett måste för varje chokladälskare.

2013

Fler val till dem som älskar krispig choklad.

Lanserades 2013 och blev en succé direkt: i merci Crispy Almond Variety finns det fyra olika populära varianter (Hasselnöt-mandel, vit mandelcrisp, mandel- och honungscrunch och mörk mandelkräm.)

merci 2013: More choice for lovers of crunchy chocolate

1988

Ett påstående övervinner världen

Sedan 1988 har ''merci, for being you'' varit det speciella sättet att säga tack.
Redan vid denna tid kom merci Finest Selection i 8 noggrant utvalda varianter.

merci 1988: A claim conquers the world

1964

merci från botten av mitt hjärta

Starten av framgångsberättelsen! 1964 överraskade Storck världen med en helt ny typ av choklad: ett urval av fina chokladstänger, individuellt inslagna i guld - det ultimata sättet att säga tack.

merci 1965: merci from the bottom of my heart