Personalförmåner

De förmåner som Storcks medarbetare tar del av varierar från attraktiva ersättningar till hälsofrämjande insatser. Med ett omfattande paket av förmåner och tjänster vill vi hjälpa de människor som arbetar för oss att uppnå en god balans mellan arbete och privatliv.
Våra förmåner
Individuellt stöd och kompetensutveckling hos Storck

Vidareutbildning och kompetensutveckling är viktiga grundpelare i vår företagsstrategi. Den professionella och personliga utvecklingen av varje anställds styrkor är väldigt viktigt för Storck; och inte endast i början av karriären. Vi tror att ett livslångt lärande är nyckeln till vår långsiktiga och gemensamma framgång.
 

Storck, en hälsofrämjande arbetsplats

Våra medarbetares hälsa är särskilt viktig för oss. Därför investerar Storck i flertalet olika hälsofrämjande erbjudanden på våra olika arbetsplatser. Detta kan till exempel vara friskvårdsbidrag och privat vårdförsäkring.

Work-life balance på Storck

Som ett familjeföretag engagerar sig Storck självklart i att göra det enklare för våra anställda att kombinera arbete och familjeliv. Flexibla arbetstidsmodeller gör att vi kan ta hänsyn till olika behov.