Jobba hos Storck

På Storck handlar allt om endast en sak hela tiden: vi skapar glädje. Våra medarbetare är grunden för vad som har gjort Storck speciellt i över 100 år. Vi söker därför alltid personer med en stor variation av kunskaper som delar vår passion och kommer växa med oss; personer som vill uppleva fördelarna med att arbeta för ett ägarstyrt familjeföretag.

Välkommen till Storck!
Vår företagskultur

Vår företagskultur vilar på traditioner som etablerats under våra mer än 100 år som ägarstyrt företag. Idag är vi ett globalt verksamt familjeföretag med 20 internationella dotterbolag. En viktig framgångsfaktor: våra medarbetare är autentiska personer som återspeglar vår passion i sitt arbete och kommunicerar den med andra.

Vår ledarskapsfilosofi

Prestation - passion - känsla av tillhörighet - dessa tre värdeord ligger till grund för Storcks ledarskapsfilosofi. I enlighet med dessa värdeord förväntar vi oss ett högt engagemang från vår personal, och vi ger dem enastående stöd och uppmuntran tillbaka. Varje dag lägger våra chefer ner hjärta och själ i det de gör, vilket medför entusiastiskt stöd tillbaka från teamen. De visar utmärkt samarbete och skapar en inspirerande arbetsstämning, eftersom vi vet att: Storck kan endast fortsätta vara framgångsrikt om alla våra anställda samarbetar.
 

Våra medarbetare

Alla Storcks medarbetare gör sitt yttersta för att upprätthålla en avslappnad och vänlig arbetsmiljö. Därför väljer vi våra nya kollegor med omsorg. Mjuka färdigheter är lika viktiga för oss som deras yrkeskvalifikationer. Du är rätt person för oss om du kan visa enastående engagemang, entusiasm och laganda, eftersom det framgångsrika samarbetet mellan många olika människor med helt olika färdigheter och personligheter är det som gör oss så speciella.

För att hjälpa vår personal med sin professionella utveckling på bästa möjliga sätt erbjuder vi individuellt stöd, då vi alltid strävar efter att fylla lediga chefspositioner med personer som redan arbetar för oss.