… man har så kul med Toffifee!
… man har så kul med Toffifee!

… man har så kul med Toffifee!

Ett smart skal med en rik insida.
Vid sin lansering i Tyskland 1973 var den världens första konfektyr av sitt slag. Idag njuter människor av Toffifee i mer än hundra länder eftersom Toffifee är en kombination som är perfekt för alla smaker: en knaprig hasselnöt i utsökt kola, med nougatkräm och en klick choklad på toppen.

Toffifee Limited Edition

Toffifee´s Limited Editions är inte bara älskade av Toffifee-fans. Nya smakvariationer ger förändring och förstärker stunderna av tillhörighet med familj och vänner. Finns under en begränsad tid.

Toffifee

Toffifee innehåller allt människor älskar: en knaprig hasselnöt i kola med nougatkräm och en klick choklad.

Historia
En innovation 1973 som numera finns tillgänglig i mer än 100 länder: succéberättelse om Toffifee.

Från då till nu

Obegränsade möjligheter

Succéberättelsen om Toffifee fortsätter. 2014 var Toffifee redan tillgänglig i mer än 100 länder. Det finns många receptidéer för tårtor och muffins, eller så kan man bara njuta av originalet precis som den är - Toffifee inspirerar otaliga fans över hela världen.

Toffifee up until now: Neverending

2000

Global succé

Toffifee behöll sin unika karaktär även under det nya århundradet, och blev allt mer populär i länder utanför Tyskland. Kombinationen av fyra ingredienser bidrar till njutning för hela familjen.

2000: Global succé

1990

För unga och gamla

Högljutt, färgstarkt och lite galet - det var 1990-talet. Men vad hände med Toffifee? Medan både unga och gamla var ute och upptäckte världen, gav Toffifee dem alltid en anledning att återvända hem.

Toffifee 1990: För unga och gamla

1980

Oklanderliga Toffifee

''...man har så kul med Toffifee!'' Toffifee visas i TV-reklamfilmer med en ny slogan och som en härlig stund för hela familjen.

Toffifee 1980: Oklanderliga Toffifee

1973

Unik redan då

Svart, brun och hasselnöten - så här började Toffifee i Tyskland 1973. Det som var tänkt som ett litet energisnack för arbetande kvinnor blev en stor framgång. Toffifee är en genuin och innovativ produkt som lett Storck till global succé.

Toffifee 1973: Unik redan då