Alla tycker om Mamba!
Alla tycker om Mamba!
Mamba logo

Roliga fruktsmakande kolor

Mambakolor har varit populära bland barn och vuxna i över 70 år. De utsökta, fruktiga kolorna finns i en mängd olika läckra smaker, och de praktiska förpackningarna är perfekta att dela med sig av. Vilken är din favoritsmak?

Mamba

Mamba står för fruktsmakande kolor i roliga smakrika varianter: jordgubb, hallon, apelsin och citron. Fruktigt godis som passar perfekt att dela och skicka runt mellan varandra. Varje förpackning innehåller fyra individuellt omslagna mindre förpackningar, med sex kolor i varje.

Mamba Cola & Friends

Mamba Cola & Friends är de roliga och gnistrande kolorna! För alla cola fans, finns nu läckra kolor med cola och frukt smak i sorterna: Cola-Apelsin, Cola-Citron, Cola-Körsbär och Cola-Ananas.
Varje förpackning innehåller fyra individuellt omslagna mindre förpackningar, med minst 3 smaker.

Historia
60 år med Mamba - historien om ett evigt ungt varumärke
70 år med Mamba - historien om ett evigt ungt varumärke

Sedan 2012

Limited editions

Mamba Duo och Mamba Magic lanserades som begränsade utgåvor. Med två fruktsorter och en "magisk fruktmakare" är varje begränsad utgåva en ny smakupplevelse. Det senaste tillägget till familjen med begränsad upplaga är Mamba Paradise, med de unika smakerna av tropiska frukter. Den lanserades sommaren 2015.

Mamba sedan 2012: Limited editions

2007

Variation är livets krydda!

Trots att Mambas framgångshistoria redan varat i över 60 år har varumärket alltid varit aktuellt. Det fortsätter att återuppfinna sig själv som svar på de ständigt föränderliga konsumenternas smakpreferenser. Den första innovationen var Mamba Sour, ett sortiment bestående av sura sorter, följt av den uppfriskande Mamba Cola.

Mamba 2007: Variation är livets krydda!

1986

Mamba upptäcker den stora vida världen

I många år har Mamba-kolor varit populära över hela världen, långt bortom Tyskland. Mamba lanserades framgångsrikt på den amerikanska marknaden 1986. På 1990-talet introducerades den inom andra stora försäljningsmarknader som Polen och Ryssland. I dessa länder är Mamba ett av de mest kända och mest populära varumärkena av godiskolor.

Mamba 1986: Mamba upptäcker den stora vida världen

1953

Mamba lanserades på den tyska marknaden

Mamba började sin karriär i Tyskland 1953. Smaken, och det överkomliga priset, gör de små förpackningarna av Mamba, med sex bitar i varje, till en omedelbar hit.

Mamba 1953: Mamba launched on the German market.