Werther's Original

Vi ser fram emot dina frågor och förslag! Använd vårt kontaktformulär för att skicka Storck ett meddelande eller ta en titt på våra FAQ; svaren på några av de vanligaste frågorna finns här.

FAQ

Innehåller Werther's Original-produkter alkohol?

Alkohol är inte en ingrediens i de olika Werther's Original-produkterna. Vissa smaker kan emellertid innehålla alkohol eftersom de endast kan extraheras med hjälp av alkohol och därför komma i kontakt med alkohol under utvinningsprocessen. Volymen av alkohol som når slutprodukten på detta sätt är ungefär lika med den volym alkohol som vanliga fruktjuicer innehåller på grund av fruktens naturliga fermentering.

Är Werther's Original produkter vegetariska?

Ja, våra Werther's Original produkter är lämpliga för vegetarianer. För alla Werther's Original produkter använder vi mejeriprodukter som ingredienser.

Var kommer emulgeringsmedlen mono- och diglycerider av fettsyror urprungligen ifrån?

Emulgeringsmedlen mono- och diglycerider av fettsyror som vi använder är gjorda av vegetabiliska ingredienser.

Kontakta

Obligatoriska fält är märkta med

Artikelnumret kan bara innehålla 8 eller 13 siffror
Fel tecken har angetts
Fel tecken har angetts

Vänligen fyll i captcha koden här

Information om produktklagomål

Kundernas åsikter är mycket viktiga för oss. För att vi skall kunna handlägga din reklamation ber vi dig att spara den aktuella artikeln plus förpackningen. När ditt e-postmeddelande har kommit oss tillhanda kontaktar vi dig och beskriver vad som händer härnäst.