Toffifee

Vi ser fram emot dina frågor och förslag! Använd vårt kontaktformulär för att skicka Storck ett meddelande eller ta en titt på våra FAQ; svaren på några av de vanligaste frågorna finns här.

FAQ

Innehåller Toffifee ingredienser av animaliskt ursprung?

De enda ingredienserna av animaliskt ursprung vi använder för att producera Toffifee är mejeriprodukter.

Är gelatin en ingrediens?

Nej. Toffifee innehåller inte någon gelatin.

Jag är allergisk mot jordnötter/mandel/andra nötter. Kan jag ändå äta Toffifee?

Det finns en varning på förpackningen som anger att Toffifee kan innehålla "spår av mandlar, jordnötter och andra nötter". Detta är en varning för personer med allvarlig allergi mot jordnötter eller andra ätliga nötter som kan finnas i Toffifees hasselnötskärna. Det kan inte uteslutas att det i enskilda fall finns spår av andra ätliga nötter trots att de inte används som ingrediens. Eftersom våra råvaruleverantörer kan komma att behandla jordnötter och liknande, är det möjligt att det fortfarande finns spår av nötter trots extravård.

Var kommer namnet ''Toffifee'' ifrån?

Namnet består av "Toffi" från kola och "Fee", som är det tyska ordet för "fe". Fén symboliserar en lyckönskare. Hon uppfyller din önskan om en godsak gjord av endast de bästa ingredienserna och ger dig ett ögonblick av njutning.

Innehåller Toffifee alkohol?

Vi använder inte alkohol som ingrediens för Toffifee. Enligt det aktuella receptet kan vi även säkra att de smakämnen vi använder inte ens innehåller små mängder alkohol.

Kontakta

Obligatoriska fält är märkta med

Artikelnumret kan bara innehålla 8 eller 13 siffror
Fel tecken har angetts
Fel tecken har angetts

Vänligen fyll i captcha koden här

Information om produktklagomål

Kundernas åsikter är mycket viktiga för oss. För att vi skall kunna handlägga din reklamation ber vi dig att spara den aktuella artikeln plus förpackningen. När ditt e-postmeddelande har kommit oss tillhanda kontaktar vi dig och beskriver vad som händer härnäst.