Fira i stil med Bendicks
Fira i stil med Bendicks
Bendicks logo

Underbart intensiv

Bendicks historia började 1930 när grundaren Mr Oscar Benson och Colonel Bertie Dickson producerade Bendicks första mintchoklad och etablerade ett oöverträffat rykte för perfektion. Bendicks är stolt över sitt långa, rika arv som går tillbaka över 80 år och är känt för kvalitet och överlägsenhet.

Bendicks Mint Collection

Det ultimata mintchokladsortimentet. Det bästa urvalet av mintchoklad, när endast det bästa är gott nog kommer vårt mintsortiment aldrig att misslyckas med att imponera. Ett urval med något för alla. Vårt mintsortiment innehåller: Bittermints, Bendicks mest kända mint som innehåller intensiv pepparmyntolja och 95% kakao. Dark Chocolate Mint Crisps, kännetecknas av deras handgjorda form av honeycombs täckta med slät, mörk choklad och naturell pepparmintssmak.

Bendicks Dark Chocolate Mint Crisps

Den bästa premium Mint crisp. Handgjorda honeycombs, täckta med slät mörk choklad fyllda med pepparmyntolja. Hur skulle du kunna motså?

Historia
Bendicks history: step into a world steeped in heritage and tradition
Ge dig in i en värld som är genomsyrad av arv och tradition

Bendicks idag

Bendicks fortsätter att erbjuda chokladperfektion

Bendicks har varit känt för att leverera perfektion i över 80 år och ses som den bästa minten av många. Vi använder endast högkvalitetingredienser i varje recept och kommer fortsätta att hedra ryktet om perfektion i årtionden framöver.

Bendicks 1988: Bendicks becomes part of the Storck family

1988

Bendicks blir en del av Storckfamiljen

1962

The Royal Warrant

Bendicks rykte för att vara den finaste mintchokladen blev officiellt när företaget beviljades a Royal Warrant ‘By Appointment to Her Majesty The Queen’. Ett prestigefyllt kungligt godkännande som Bendicks stolt visade på sina förpackningar och butiker för att bekräfta den kvalitet och perfektion som de var kända för.

Bendicks 1962: The Royal Warrant

1933

En fenomenal succé

Bendicks utveckade ett oöverträffat rykte för kvalitet och perfektion och en ny butik öppnades i Londons hjärta, exklusiva Mayfair. Elitens nya butik attraherade de mest kräsna kunderna. Företaget blev snart känt över hela världen som ''Bendicks of Mayfair''.

Bendicks 1933: A phenomenal success

1931

Starten för våra unika Bittermints

Lucia Benson, Oscar Bensons svägerska, utvecklar ett anmärkningsvärt mintchokladrecept. Hon täcker mintfondant, som nästan är för intensiv i smaken, i mörk 95% kakao, som nästan är för bitter, och skapar en världsberömd Bittermint.

Bendicks 1931: The birth of our unique Bittermints

1930

Historien om Bendicks början

Mr Oscar Benson och Colonel ''Berite'' Dickson öppnar ett litet konfektyrföretag på en försynt address: 184 Church Street, Kensington, London.

Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins
Bendicks 1930: The story of Bendicks begins