merci

Vi ser fram emot dina frågor och förslag! Använd vårt kontaktformulär för att skicka Storck ett meddelande eller ta en titt på våra FAQ; svaren på några av de vanligaste frågorna finns här.

FAQ

Innehåller merci ingredienser av animaliskt ursprung?

Vi använder vegetabiliska- och mejeriprodukter för att tillverka våra merci-produkter. merci Finest Selection med olika krispiga mandelsorter innehåller också kycklingäggvita som en ingrediens.

Innehåller merci alkohol?

Alkohol är inte en ingrediens i merci-choklad. Vissa av smakämnena i chokladfyllningarna kan emellertid innehålla alkohol eftersom de endast kan extraheras med hjälp av alkohol och därför komma i kontakt med alkohol under utvinningsprocessen. Volymen av alkohol som når slutprodukten på detta sätt är ungefär lika med den volym alkohol som vanliga fruktjuicer innehåller på grund av fruktens naturliga fermentering.

Är merci-produkterna glutenfria?

De flesta av våra produkter uppfyller de lagliga och tyska Celiac Society (DZG) standarderna för glutenfri mat (högst 20 mg gluten per kg mat).

Merci-produkten Finest Selections urval av olika krispiga mandelsorter är inte glutenfri, eftersom det innehåller veteprotein och vetemalt.

Denna information gäller de aktuella recepten och kan komma att ändras i framtiden. Se ingrediensförteckningen på produktförpackningen.

Kontakta

Obligatoriska fält är märkta med

Information om produktklagomål

Kundernas åsikter är mycket viktiga för oss. För att vi skall kunna handlägga din reklamation ber vi dig att spara den aktuella artikeln plus förpackningen. När ditt e-postmeddelande har kommit oss tillhanda kontaktar vi dig och beskriver vad som händer härnäst.