Vi på Storck i Sverige.

 • VÅRT FOKUS ÄR MÄNNISKOR.

  Denna princip är vägledande för Storck på alla nivåer inom företaget. Det är grunden för allt som gör Storck annorlunda, speciellt och framgångsrikt. Du kan se det konkreta resultatet genom vår närhet till kunden, vårt ansvar gentemot vår personal, vår förståelse för våra affärspartners, vårt förtroende för våra leverantörer och mest av allt: genom våra älskade varumärken.

  Storck tillverkar och säljer konfektyrvaror som uppskattas av människor i världens alla hörn.

  Genom deras kvalitet och unikitet, ger våra produkter människor njutning i vardagen.

 • VÅRA PRODUKTER GER MÄNNISKOR SMÅ STUNDER AV GLÄDJE.

  Över hela världen ser människor fram emot att köpa Storcks produkter därför att de innehåller en underbar kombination av njutning och glädje.

  Våra varumärken ger både unga och gamla speciella stunder i livet, när till exempel:

  • Werther's Original säger, ”Därför att du är en mycket speciell !“
  • du vill tacka någon “merci för att du finns”,
  • det är så kul med Toffifee“,
  • det är otroligt hur “mycket choklad” RIESEN smakar

  Storcks produkter gör helt enkelt livet lite mer speciellt och njutningsbart:

 • VÅRA PRODUKTER UTGÖR HELT ENKELT EN DEL AV MÄNNISKORS LIV.

  Allt fler människor uppskattar vad Storcks produkter erbjuder dem – lite glädje i vardagen. En vanlig dag njuter mer än 6,24 miljoner människor av Storcks produkter.

  Sedan i början av 90-talet har även Storcks varumärken i Sverige blivit alltmer välkända. De hör nu till landets mest populära konfektyrvarumärken; Werther’s Original är ett av de största varumärkena på marknaden för hårda karameller och RIESEN är en av den största produkten på kolamarknaden.

  Den glädje människor får av att njuta av merci, Toffifee, Werther's Original, Werther's Original Toffee, Werther's Original Eclair, Werther's Original Sockerfri, RIESEN, Mamba - och, naturligtvis, vår höga kvalitet – skapar förtroende för våra varumärken.

  Det är anledningen till att Storcks produkter har en verklig plats i människors liv:

  Storck – En del av ditt liv.

 • ANSVAR ÄR GRUNDEN -
  LOJALITET ÄR RESULTATET.

  Det är helt logiskt att företag som fokuserar på människor, betraktar sina anställda som sin största tillgång.

  Det faktum att Storck har kunnat växa som ett framgångsrikt ägt och drivet familjeföretag i över 100 år, är resultatet av ett lyckat samarbete mellan många olika människor som alla har en mängd olika talanger.

  Storck har alltid tagit sitt ansvar för sin personal på allvar. Därför är det rätt att tala om “Storckfamiljen” där arbetsgivare och personal känner sig lika engagerade i företaget: detta utgör grunden för att kunna bygga lojalitet.

  Det är också orsaken till att, allt fler människor har börjat arbeta på Storck – och skälet till att företaget just nu har över 5.000 människor anställda runt om i världen.

  Ett specifikt dotterföretag i Sverige, Storck Sverige AB, skapades 1999. Som en del av Europe North Office (Europas nordiska bolag),är alla helhjärtat engagerade i arbetet för att ge Storcks varumärken framgång.

 • EN VÄRLD FULL AV GLÄDJE OCH "JOIE DE VIVRE".

  Storcks varumärken skapas och produceras av människor. De förs till platser där konsumenter förväntar sig att möta dem – i den nuvarande globaliseringens tid innebär det fler än 100 länder.

  Glädjen i att unna dig själv och bjuda andra på någonting gott är något alla människor har gemensamt – oavsett nationalitet eller kultur.

  Varje ny dag arbetar Storcks anställda över hela världen för att göra världen lite behagligare, lite vänligare och lite gladare.

  Storck – Part of Your World!